Buaas til topps i sesongstarten

- Kjørte stilrent og veldig bra, sier landslagssjefen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kjersti Buaas fra Trondheim innledet sesongen stilrent og solid og gikk til topps i verdenscuprennet i halfpipe i Sveits fredag.

Med flere av de aller beste kjørerne i verden på plas, var det en flott prestasjonen av Trondheim-jenta å innlede sesongen med en sterk seier.

- Kjersti var overlegen i finalen. Hun kjørte stilrent og veldig bra. Hun får mye poeng for den «fete» stilen sin. Jo, dette var moro, slo landslagssjef Vidar Nyhus fast etter konkurransen.

Tore Holvik fra Geilo kjørte inn til en sterk fjerdeplass på herresiden.

- Holvik oppnådde den høyeste scoren han har klart til nå i karrieren, og det er like før han tar skrittet opp på seierspallen, mente Nyhus.

Det norske landslaget i snøbrett har hatt en veldig flott sesongstart i alle disipliner. Det er blitt seier og annenplass til Stian Sivertzen i bordercross og tredjeplass til Andreas Ygre Wiik i fristil.

- Klart vi gleder oss over en fin sesongstart. Det skal bli spennende i fortsettelsen, men vi må være klar over at vi har et veldig ungt lag, så det kommer nok til å svinge litt utover i sesongen, sa Vidar Nyhus etter verdenscupen i Saas Fee.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer