Buaas til topps i sesongstarten

- Kjørte stilrent og veldig bra, sier landslagssjefen.

Kjersti Buaas fra Trondheim innledet sesongen stilrent og solid og gikk til topps i verdenscuprennet i halfpipe i Sveits fredag.

Med flere av de aller beste kjørerne i verden på plas, var det en flott prestasjonen av Trondheim-jenta å innlede sesongen med en sterk seier.

- Kjersti var overlegen i finalen. Hun kjørte stilrent og veldig bra. Hun får mye poeng for den «fete» stilen sin. Jo, dette var moro, slo landslagssjef Vidar Nyhus fast etter konkurransen.

Tore Holvik fra Geilo kjørte inn til en sterk fjerdeplass på herresiden.

- Holvik oppnådde den høyeste scoren han har klart til nå i karrieren, og det er like før han tar skrittet opp på seierspallen, mente Nyhus.

Det norske landslaget i snøbrett har hatt en veldig flott sesongstart i alle disipliner. Det er blitt seier og annenplass til Stian Sivertzen i bordercross og tredjeplass til Andreas Ygre Wiik i fristil.

- Klart vi gleder oss over en fin sesongstart. Det skal bli spennende i fortsettelsen, men vi må være klar over at vi har et veldig ungt lag, så det kommer nok til å svinge litt utover i sesongen, sa Vidar Nyhus etter verdenscupen i Saas Fee.


(NTB)

STRÅLENDE: Kjersti Buaas fikk en førsteplasses start på sesongen i snowboard - etter det som var et stilsikkert og flott run. Foto: FABRICE COFFRINI/AFP/SCANPIX
STRÅLENDE: Kjersti Buaas fikk en førsteplasses start på sesongen i snowboard - etter det som var et stilsikkert og flott run. Foto: FABRICE COFFRINI/AFP/SCANPIX Vis mer
Buaas til topps i sesongstarten
I SENTRUM: Kjersti Buaas fra Trondheim gikk til topps under sesonginnledningen i Sveits. Da havner man i midten, her mellom Sveits\' Manuela Laura Pesko (t.v.) og Kinas Xu Chen.