UPOPULÆR: Da golfproffene fikk spørsmål om hvem de helst ikke ville hjulpet dersom han havnet i en krangel, var det Bubba Watsons navn som dukket hyppigst opp. Det tar han bare med et smil. Foto: Jamie Squire/Getty Images/AFP
UPOPULÆR: Da golfproffene fikk spørsmål om hvem de helst ikke ville hjulpet dersom han havnet i en krangel, var det Bubba Watsons navn som dukket hyppigst opp. Det tar han bare med et smil. Foto: Jamie Squire/Getty Images/AFPVis mer

Bubba Watson er golfsirkusets mest upopulære fyr

- Jeg ville heller ikke hjulpet meg.

(Dagbladet): I morgen starter US Masters, en av de mest prestisjetunge turneringene i golfsirkuset. Både Tiger Woods og verdensener Rory McIlroy deltar.

Verdenstreer Bubba Watson (36) er regjerende mester og stiller selvsagt også i år i turneringen som går i Georgia.

Solid golfspiller til tross - da ESPN foran turneringa la fram spørsmål som deltakerne skulle få svare på, var amerikanerens navn hyppig nevnt i spesielt en setning:

«(Blank) er i en heftig krangel på parkeringsplassen. Du går ikke bort og hjelper.»

Dårligst likt 103 profesjonelle golfere svarte på spørsmålene. 23 av dem sa at Watson var den personen de mest sannsynlig ikke ville komme til unnsetning dersom han var i en krangel på parkeringsplassen. Han fikk dobbelt så mange stemmer som Patrick Reed, som fulgte på andreplass. Rory Sabbatini havnet på tredje.

Ut ifra det har nettstedet trukket den konklusjonen at Watson er golfens mest upopulære fyr - noe han nå er villig til å stå opp i ringa for å fikse på selv.

- Jeg blir ikke irritert på grunn av de resultatene, jeg må bare ta det som et tegn på at jeg må forbedre meg som menneske. Jeg tar det med hodet hevet, jeg trenger å bli bedre, sier Watson ifølge Daily Mail.

Tar det med et smil Han fortsetter:

- Jeg tror, siden starten, at jeg har blitt flinkere. Men åpenbart er det større rom for at jeg kan forbedre meg som menneske, og forhåpentligvis kommer jeg til å gjøre det de neste årene. Det er en utfordring. Jeg er glad for at det kom ut og det kommer til å hjelpe meg. Det er ikke bra hvis folk ikke liker meg, og da må jeg bare forbedre meg og vise dem at jeg tar feil, sier Watson.

Golfproffen tar altså det hele med et smil, og kunne avsløre at han faktisk selv satte sitt eget navn da han fikk det samme spørsmålet.

- Altså, jeg har aldri vært i en krangel i hele mitt liv, så hvis jeg skulle være det, så er det helt sikkert min egen feil. Jeg har gjort noen sinte. Så nei, jeg ville ikke hjulpet meg selv heller, avslutter han.