Bubba Watson er golfsirkusets mest upopulære fyr

- Jeg ville heller ikke hjulpet meg.

UPOPULÆR: Da golfproffene fikk spørsmål om hvem de helst ikke ville hjulpet dersom han havnet i en krangel, var det Bubba Watsons navn som dukket hyppigst opp. Det tar han bare med et smil. Foto: Jamie Squire/Getty Images/AFP
UPOPULÆR: Da golfproffene fikk spørsmål om hvem de helst ikke ville hjulpet dersom han havnet i en krangel, var det Bubba Watsons navn som dukket hyppigst opp. Det tar han bare med et smil. Foto: Jamie Squire/Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I morgen starter US Masters, en av de mest prestisjetunge turneringene i golfsirkuset. Både Tiger Woods og verdensener Rory McIlroy deltar.

Verdenstreer Bubba Watson (36) er regjerende mester og stiller selvsagt også i år i turneringen som går i Georgia.

Solid golfspiller til tross - da ESPN foran turneringa la fram spørsmål som deltakerne skulle få svare på, var amerikanerens navn hyppig nevnt i spesielt en setning:

«(Blank) er i en heftig krangel på parkeringsplassen. Du går ikke bort og hjelper.»

Dårligst likt 103 profesjonelle golfere svarte på spørsmålene. 23 av dem sa at Watson var den personen de mest sannsynlig ikke ville komme til unnsetning dersom han var i en krangel på parkeringsplassen. Han fikk dobbelt så mange stemmer som Patrick Reed, som fulgte på andreplass. Rory Sabbatini havnet på tredje.

Ut ifra det har nettstedet trukket den konklusjonen at Watson er golfens mest upopulære fyr - noe han nå er villig til å stå opp i ringa for å fikse på selv.

- Jeg blir ikke irritert på grunn av de resultatene, jeg må bare ta det som et tegn på at jeg må forbedre meg som menneske. Jeg tar det med hodet hevet, jeg trenger å bli bedre, sier Watson ifølge Daily Mail.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.