Vålerenga

Bud avslått

Det mangler ikke på interesserte klubber hva angår Vålerenga-stjernen Osame Sahraoui (20). For kort siden avslo klubben et konkret bud.

INGEN USA-TUR: Osame Sahraoui. Foto: Annika Byrde / NTB
INGEN USA-TUR: Osame Sahraoui. Foto: Annika Byrde / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er ventet at Osame Sahraoui kan bli den neste store profilen som forlater Vålerenga, og for kort tid siden tikket det inn et bud på Valle for midtbanejuvelen.

Selv om det er blitt ryktet om klubber både i Nederland og Tyskland, så var det amerikanske Charlotte SC som gjorde et fremstøt på å sikre seg Sahraoui.

Det skal uansett ha vært lang vei mellom det Charlotte tilbød og det Vålerenga ønsket.

Det bekrefter sportssjef Joacim Jonsson til Dagbladet.

- Det stemmer at Charlotte var inne med et konkret bud. Men det var ikke i nærheten av det som skal til for å hente en spiller av Osames kaliber, sier den frittalende sportssjefen til Dagbladet.

- Jeg tror ikke Charlotte var noe som fristet hverken Vålerenga, spilleren eller hans agent heller.

Dagbladet er kjent med at systemet i Major League Soccer (MLS) i USA er slik at klubbene setter opp spillere på en «priority list», altså at klubbene «reserverer» hvilke spillere de forsøker å hente.

Sahraoui skal ha ligget øverst på lista til Charlotte, som er en av de nyetablerte klubbene i den amerikanske toppdivisjonen. Klubben ble stiftet i 2019, og er inne i sin første sesong i USA nå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer