- Bud på argentinsk stjernespiss fra engelsk toppklubb

Og det er ikke Chelsea.

(Dagbladet.no): Atletico Madrids argentinske storscorer Sergio Aguero er på vei til Premier League, ifølge hans agent. 


Agenten Jose Segui er sitert i spanske aviser, hvor han hevder at en engelsk toppklubb kommer til å legge inn et bud på hans klient i nær framtid.

Denne klubben skal i tillegg være en av de ledende i Europa, hevder agenten ifølge Skysports.com.

- Det er ikke Chelsea, men jeg kan ikke si noe mer før jeg har pratet med klubben.  

Trenger spiss

Det skal ikke mye hoderegning til for å finne de aktuelle kandidatene, og alle tre er på jakt etter offensive forsterkninger:

• Med usikkerheten rundt framtiden til Cristiano Ronaldo, skadeplagene til Louis Saha og Wayne Rooneys beskjedenhet foran mål, er United nødt til å skaffe offensive forsterkninger, skal de kjempe i toppen inneværende sesong.

• Liverpool har lenge prøvd å få tak i den rette spisspartneren til Fernando Torres. Benitez har hittil ikke lyktes med å få spillere som Robbie Keane eller David Villa til Anfield.

TIL ENGLAND? Det argentinske stjerneskuddet Sergio Aguero seiler her forbi den tidligere United-keeperen Tim Howard, og kan være på vei til Premier League. FOTO: STAN HONDA/ AFP
TIL ENGLAND? Det argentinske stjerneskuddet Sergio Aguero seiler her forbi den tidligere United-keeperen Tim Howard, og kan være på vei til Premier League. FOTO: STAN HONDA/ AFP Vis mer

• Arsenals spiss Emmanuel Adebayors hinter om en snarlig exit fra «The Gunners

»

, og er aktuell for FC Barcelona og AC Milan.

Årets spiller

Tjueåringen kom til Atletico Madrid fra argentinske Independiente i 2006 og har gjort seg fortjent til oppmerksomhet fra europeiske toppklubber.

I tospann med den gamle United-kjenningen Diego Forlan har han gjort sitt for å minske savnet etter Fernando Torres, som gikk til Liverpool før forrige sesong.  

Sergio Aguero ble nummer tre på toppscorerlista i spansk Primera Division med 19 fulltreffere, og ble også kåret til årets spiller i den spanske ligaen.

- Bud på argentinsk stjernespiss fra engelsk toppklubb