BLIR I KLUBBEN UT ÅRET: Budet på Odd-spiller Bentley fra FC Sheriff Tiraspol skal være avslått. Han skal ha fått beskjed om å belage seg på å bli i skiensklubben ut året. Foto: Krister Sørbø / NTB scanpix
BLIR I KLUBBEN UT ÅRET: Budet på Odd-spiller Bentley fra FC Sheriff Tiraspol skal være avslått. Han skal ha fått beskjed om å belage seg på å bli i skiensklubben ut året. Foto: Krister Sørbø / NTB scanpixVis mer

Bud på Bentley avslått av Odd. Må bli i klubben ut året

FC Sheriff Tiraspols bud er for dårlig for Odd.

(Dagbladet): Odd-spilleren Bentley ønsker seg bort fra skiensklubben, og er tydelig på at grunnen er at han må tjene så mye penger som mulig for å hjelpe familien hjemme i Nigeria.

I går sa Bentley at Odd har brutt avtaler og løyet, og at han ikke ønsker å spille mer for klubben.

Daglig leder, Einar Håndlykken, ønsket ikke å kommentere saken overfor Dagbladet i går, men skal i dag ha avbrutt ferien for å snakke med nigerianeren. Det skriver Telemarksavisa.

- Nervøs og stresset

Etter det avisa erfarer, skal klubben ha fått et bud på én million kroner av moldovske FC Sheriff Tiraspol. Det er ikke godt nok for Odd. Derfor skal Bentley ha fått beskjed om at budet er avslått, og at han må forholde seg til kontrakten som varer ut dette året.

- Jeg er ikke i humør til å prate nå. Jeg er nervøs og stresset, sa nigerianeren til Telemarksavisa mellom dagens trening og møtet med Håndlykken og Tore Andersen.

Håndlykken sier at de to partene har hatt et konstruktivt møte, der de har diskutert de ulike problemstillingene.

- Bentley sier også at noe av det han sa til TA kom feil ut. Nå er vi enige om mange ting, og så er vi uenige om noe annet, men vi skjønner hverandres ståsted, sier Håndlykken til Telemarksavisa.