Budrunde om Jim Svenøy

I dag velger hinderløperen Jim Svenøy mellom en ny sponsoravtale med Telenor eller et tilbud fra en ny sponsor, Creditreform. Høstens tilbud fra Telenor var så svakt at Svenøy vurderte å bryte samarbeidet. Men i helga kom selskapet med enda mer penger på bordet.

For en uke siden la Creditreform fram et mye bedre tilbud enn den avtalen Telenor la fram i høst. Nå kontrer altså Telenor, men muligens for svakt...

- Vi har fått et nytt tilbud fra Telenor som er litt bedre enn det forrige, sier markedssjef Petter Svendsen i Norges Friidrettsforbund .

Det nye Telenor-tilbudet skal han drøfte med Jim Svenøy i dag. Svenøy bekrefter at et nytt selskap meldte seg på i kampen om hinderløperens signatur sist mandag.

- Tilbudet er ganske mye bedre enn det jeg har hatt de to siste åra. Ja, mye bedre enn det jeg hadde før mandag også.

Trener Magne Wullum avslører overfor Dagbladet at det er Hanne Hauglands hovedsponsor Creditreform som nå ønsker å utvide friidrettsprofileringen sin med Svenøy.

Trege Telenor

Etter OL i Atlanta skrev Jim Svenøy toårsavtale med Telenor. Etter EM-bronsen i Budapest i august skulle avtalen reforhandles til og med OL i Sydney i 2000.

- Telenor-forhandlingene gikk litt tregt. Derfor fant vi det riktig å se etter andre, sier Svenøy.

Og mandag i forrige uke kom tilbudet fra Creditreform. Svenøy har brukt denne uka på å vurdere om han skal akseptere det.

Egne avtaler

Friidrettsforbundets markedssjef Petter Svendsen styrer forhandlingene for Svenøy. Fra før har Hanne Haugland (Creditreform) og Trine Hattestad (Vital) egne avtaler utenfor friidrettsforbundets Team Telenor. Mette Bergmann har lagt opp.