Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Buffalo og Carolina videre

Buffalo Sabres og Carolina Hurricanes gikk i natt videre i NHL-sluttspillet.

Buffalo dominerte fra første dropp og fortjente 7-1 seieren. Seieren sikrer dem en plass i semifinalen for første gang på fem år.

For Peter Forsberg betyr det at hans Philadelphia Flyers er ute. Svensken kunne vært klar for VM dersom han hadde ønsket det selv.

– Det blir ikke VM på meg, men det er ikke slik at jeg ikke vil spille i VM. Det hadde vært kjempemorsomt, men jeg har noe med kroppen jeg må fikse, sier «Foppa» til Aftonbladet.

Hva som må fikses på, ønsker han ikke å si. Onsdag skal han undersøkes av en spesialist for å se om han må opereres eller ikke. Svensken har i hele år slitt med en lyskeskade.

Til Expressen forteller svensken at han ikke vil fortelle det med over 100 journalister til stede.

– Det blir så mye oppstand og det orker jeg ikke nå.

I Montreal ble Cory Stillman den store helten da han sikret seier 1,19 ut i ekstratid. Dermed var Montreal Canadiens ute av sluttspillet. Nå venter New Jersey Devils i semifinalen, og Hurricanes har hjemmefordel i første kamp. Det er 13 år siden sist Montreal vant Stanley Cup.

(ANB)

ORKANFEIRING: Carolina Hurricanes jubler over Cory Stillmans seiersmål mot Montreal Canadiens i natt.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling