Buffon sjokkert over rykter om at han slapp inn dette målet med vilje

Men i går våknet keeperen til nytt skandaleoppslag - om 14 sjekker til 12 millioner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Juventus- og landslagskeeper Gianluigi Buffon er ikke blant spillerne som er anklaget for medvirkning til kampfiksing - i hvert fall ikke offisielt.

Men heller ikke 34-åringen slipper unna et negativt søkelys, særlig etter at en juridisk rapport om keeperens angivelige omfattende gamblingaktivitet havnet i mediene.

La Gazzetta dello Sport skriver at påtalemakten i Torino sendte sine kollegaer i Cremona et dokument som viser hvordan Buffon, i perioden mellom januar og september i 2010, skrev ut 14 sjekker til en tobakkshandler i Parma ved navn Massimo Alfieri.

Han er spillkommisjonær for Lottomatica, og beløpene på sjekkene fra Buffon skal ha variert fra 50 000 euro til 200 000 euro.

Totalt skal det dreie seg om 1 585 000 euro - cirka 12 millioner kroner etter dagens kurs.

I rapporter som den italienske sportsavisa har fått tak i heter det at Marco Valerio Corini, advokaten til Buffon, ikke har vært villig til å gi noen detaljert forklaring.

Corini skal ha uttalt at mottakeren av sjekkene er en nær venn av landslagskeeperen, og at han har hjulpet Buffon med å forvalte formuen, blant annet gjennom eiendomsinvestering. Advokaten har imidlertid ikke framskaffet noen dokumentasjon på dette.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer