Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Buffon vil til Premier League

Dersom han forlater Juventus.

FIASKO-SESONG: Gianluigi Buffon (t.h) slapp inn det ene målet som ga Catania ett poeng mot storklubben i helgen. Foto: AP/Francesco Pecoraro
FIASKO-SESONG: Gianluigi Buffon (t.h) slapp inn det ene målet som ga Catania ett poeng mot storklubben i helgen. Foto: AP/Francesco Pecoraro Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Juventus-målvakt Gianluigi Buffon åpner for overgang til engelsk fotball.

Juventus ligger på sjuendeplass i den italienske serien etter en håpløs sesong der det meste har gått på tverke for storklubben fra Torino.

?- Dersom jeg må reise tror jeg England kan være destinasjonen, sier Buffon til Sky.

?- Mitt ønske om å forlate Juventus tilsvarer Juventus ønske å la meg gå. Alt vil i så fall bli ordnet med klubben. For øyeblikket skjer det ikke noe. Min prioritet har alltid vært Juventus. La oss se om vi fortsetter sammen, sier Buffon heller kryptisk.

Juventus går igjennom endringer på ledersiden. Liverpool-manager Rafael Benítez er favoritt til å bli ny trener. Lite tyder på at Alberto Zaccheroni får fortsette. Cesare Prandelli (Fiorentina) er en annen kandidat.

Et salg av Buffon vil gi betydelige inntekter, som igjen kan brukes på spillerforsterkninger som sårt er nødvendig.

Buffon blir regnet som en av verdens beste keepere, men har slitt med skader denne sesongen.

Den italienske landslagsmålvakten tror det blir vanskelig å forsvare VM-gullet fra VM i 2006.

- Jeg tror ikke vi har noen stor sjanse for alle vet hvor vanskelig det er å vinne et VM. Det å repetere et VM-gull er enda vanskeligere, sier Buffon.

(NTB-Reuters)


Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!