ANTAGELIG FERDIG: Gianluigi Buffons VM er antagelig over. Keeperveteranen, av mange fremholdt som verdens beste, sliter med en skiveutglidning i ryggen. Foto: Filippo Monteforte / AFP.
ANTAGELIG FERDIG: Gianluigi Buffons VM er antagelig over. Keeperveteranen, av mange fremholdt som verdens beste, sliter med en skiveutglidning i ryggen. Foto: Filippo Monteforte / AFP.Vis mer

Buffons VM sannsynligvis over

Har skriveutglidning.

|||Gianluigi Buffons ryggsmerter stammer fra en skiveutglidning, og dermed er det lite trolig at han spiller mer i VM.

Verdensmestrenes målvakt måtte ut ved pause i 1-1-kampen mot Paraguay.

Først ble det opplyst at det var problemer med isjiasnerven som forårsaket smertene hans, men nå er det klart at han igjen er rammet av skiveutglidning.

- Jeg kan ikke si hvor lang tid han trenger før han kan spille igjen, men åpenbart blir det ikke kort tid. Han er en viktig spiller i gruppen, så han blir hos oss slik at vi kan prøve å få ham klar, sa landslagslege Enrico Castellacci.

Han sa at Italias fotballforbund har fått tillatelse fra FIFA til å behandle Buffon med kortison.

32-åringen har slitt med ryggproblemer siden januar 2008. Den gang var han borte tre uker på grunn av en skiveutglidning.

- Det er ikke et nytt problem, men et gammelt problem som er kommet tilbake. Det handler om å håndtere smertene, sa Castellacci.

(NTB)