SOM EN MUR: Espen Bugge Pettersen berget poeng for Sandefjord mot Molde. Keeperen sto som en levende vegg. Foto: Scanpix.
SOM EN MUR: Espen Bugge Pettersen berget poeng for Sandefjord mot Molde. Keeperen sto som en levende vegg. Foto: Scanpix.Vis mer

Bugge Pettersen ble Sandefjords redningsmann

Holdt buret rent mot Molde.

||| Sandefjord-keeper Espen Bugge Pettersen var utilnærmelig og tok absolutt alt i en kamp som Molde dominerte, spesielt i andre omgang.

0-0 ble stående kampen ut i rosenes by, og det kan Sandefjord være veldig godt fornøyd med.

I andre omgang hadde laget knapt en sjanse, men sto imot et massivt Molde-angrep.

Sandefjords eneste seier i årets sesong kom mot nettopp Molde i vårsesongen. Laget fra hvalfangerbyen startet også bortekampen best, men etter et kvarters spill fikk også hjemmelaget fart på føttene.

Derfra var det bare ett lag som gjaldt.

Det ser imidlertid ut til å være tørke offensivt hos Molde for tiden. Baye Djiby Fall ble veldig alene i Molde-angrepet søndag, og denne gangen lyktes han ikke med uttellingen til tross for mange og store muligheter.

Selv ikke helt alene med Sandefjords keeper lyktes det for Fall.

Moldes keeper Knut Dørum Lillebakk holdt nullen i tredje kamp på rad, og det var hjemmelagets positive beholdning etter denne kampen. Med bare ett poeng søndag blir Molde liggende på 13.-plass i eliteserien.

18 poeng er likt med Brann og fem mer enn Hønefoss på kvalikplass.

(NTB)