Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bugge Pettersen går fra Molde til Godset

Har signert toårskontrakt.

FORLATER MOLDE: Espen Bugge Pettersen skal spille for Strømsgodset de to kommende sesongene. Det offentliggjorde Drammensklubben fredag. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
FORLATER MOLDE: Espen Bugge Pettersen skal spille for Strømsgodset de to kommende sesongene. Det offentliggjorde Drammensklubben fredag. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

Espen Bugge Pettersen skal spille for Strømsgodset de to kommende sesongene. Det offentliggjorde Drammensklubben fredag.

Den tidligere landslagskeeperen kommer fra Molde, som vant både serie og cup i årets sesong.

- Espen Bugge Pettersen er en av landets desidert beste keepere, og hans rutine, hans lederegenskaper og mentalitet er nøyaktig hva vi trenger inn i vår unge og lovende stall, sier sportssjef Jostein Flo i en pressemelding.

Adam Larsen Kwarasey har vært fast inventar bakerst hos Godset de siste sesongene, men forlot klubben til fordel for amerikanske Portland Timbers etter årets sesong. Dermed hentes Bugge Pettersen inn som erstatter for norsk-ghaneseren.

- Jeg gleder meg til å spille for Godset, og ikke minst foran mitt nye hjemmepublikum. Jeg har spilt en del kamper på Marienlyst stadion og vet hvor god stemning det er her, sier Bugge Pettersen.

34-åringen har vært i Molde siden 2010, men har blitt henvist til benken av landslagskeeper Ørjan Håskjold Nyland. Bugge Pettersen har sju landskamper for Norge.

(NTB)