TIL MOLDE: Espen Bugge Pettersen forlater Sandefjord etter ni sesonger. Ny arbeidsgiver er Molde. Foto: Scanpix
TIL MOLDE: Espen Bugge Pettersen forlater Sandefjord etter ni sesonger. Ny arbeidsgiver er Molde. Foto: ScanpixVis mer

Bugge Pettersen klar for Molde

Fall blir på Aker ut sesongen.

|||(Dagbladet): Molde og Sandefjord er enige om en overgang for keeper Espen Bugge Pettersen (31). Det melder Molde på sine hjemmesider.

Bugge Pettersen har signert en kontrakt ut 2014 for moldenserne, dermed kan tiden som førstekeeper være over for 27 år gamle Jan Kjell Larsen, som har statet 18 kamper denne sesongen.

- Klubbens solide sisteskanse bytter arbeidsgiver og er klar for Molde FK mot SK Brann allerede i morgen 1. august.  Espen Bugge Pettersen kom til SF i 2002 og har de siste sesonger vært en bauta som bakerste mann. Han har fremstått som en kontinuitetsbærer i de ni sesongene han har vært her og har opptrådt meget lojalt ovenfor klubben og dens supportere, heter det i en pressemelding fra Sandefjord.

Molde og Sandefjord ønsker ikke å kommentere overgangssummen for 31-åringen.

Bugge Pettersen står med én landskamp for Norge, den fikk han tidligere i sommer mot Montenegro. Han er ikke med i troppen som møter Frankrike 11. august.

Samtidig som Bugge Pettersens overgang er klar, melder Molde at Baye Djiby Fall fullfører sesongen på Aker Stadion. Fall er utlånt fra Lokomotiv Moskva og har vært blant Moldes beste spillere i år, i en ellers skuffende sesong.