Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Bullard er et komisk geni

Hull-manageren ble ikke fornærmet av Komiske Jimmys parodi-feiring.

PARODI-FEIRING: Hulls Jimmy Bullard gir lagkameratene en skjennepreken foran tydelig begeistrede supportere etter å ha utliknet på straffe mot Manchester City. Feiringen var en parodi på manager Phil Browns oppsiktsvekkende pauseprat i tilsvarende oppgjør 2. juledag i fjor. Foto: Nigel Roddis, Reuters/Scanpix
PARODI-FEIRING: Hulls Jimmy Bullard gir lagkameratene en skjennepreken foran tydelig begeistrede supportere etter å ha utliknet på straffe mot Manchester City. Feiringen var en parodi på manager Phil Browns oppsiktsvekkende pauseprat i tilsvarende oppgjør 2. juledag i fjor. Foto: Nigel Roddis, Reuters/Scanpix Vis mer

|||
(Dagbladet): Manchester City - Hull 1-1.

Et av de mest klassiske Premier League-øyeblikkene det siste året inntraff andre juledag i fjor.

Hull lå under 4-0 til pause på City of Manchester Stadium, og Hull-manager Phil Brown nektet gutta sine å gå inn i garderoben i pausen. I stedet satte han de oransje ned i en sirkel inne på banen, og ga dem en real lekse der.

I dag var Hull tilbake på samme bane, og klarte seg langt bedre. Jimmy Bullard utliknet for Hull på straffe, og feiret med en praktfull parodi på sjefen - utvilsomt planlagt på forhånd av hele laget.

Bullard er kjent som en av engelsk fotballs aller største moromenn, og får bare skryt av sjefen for parodien.

ORIGINAL-KJEFTEN: Hull-manager Phil Brown (i midten) vifter med pekefingeren mot spillerne sine på gressmatta på stillingen 4-0 til Manchester City til pause 2. juledag i fjor. Foto: Nigel Roddis, Reuters/Scanpix
ORIGINAL-KJEFTEN: Hull-manager Phil Brown (i midten) vifter med pekefingeren mot spillerne sine på gressmatta på stillingen 4-0 til Manchester City til pause 2. juledag i fjor. Foto: Nigel Roddis, Reuters/Scanpix Vis mer

- Det var en fantastisk feiring. God humor handler om timing. Du kunne ikke hatt en slik feiring etter et mål hvis det ikke var på Eastlands (annet navn på Citys hjemmebane - journ. anm.) og det ble scoret i målet foran Hull-fansen. Det hele var perfekt timet, sier Brown ifølge The Sun.

Brown gikk imidlertid glipp av parodien på ham selv da den ble oppført live.

- Jeg ante ikke at det skulle skje. Jeg forsøkte å sette opp en femmer på midtbanen på det tidspunktet, så jeg så det ikke. Men analytikeren min viste meg den på laptopen da vi kom inn i garderoben. Jeg kunne ikke gi oppsummeringen min av kampen fordi jeg lo så fælt, sier Brown.

Shaun Wright-Phillips scoret ledermålet for Manchester City.

• PS: En liten YouTube-bonus for de som liker Jimmy Bullards form for humor: Sky Sports filmer alle Premier League-spillerne før hver sesong, for å ha en liten videosnutt å vise fram når startoppstillingene presenteres. Spillernes oppgave er å gå fram mot kamera og smile pent i noen sekunder. Bullard «klarte» selvsagt ikke oppgaven på første forsøk. Dette klippet og noen flere er med i denne Best of-videoen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media