Bulldoser-fotball skal redde AaFK

Aalesund har lagt bort finspillet og tatt fram oppskriften på bulldoser-fotball i årets redningsaksjon på bunnen av Tippeliga-tabellen.

ÅLESUND (Dagbladet): Oppskriften på å vinne flest mulige dueller og få ballen hurtigst mulig fram til spissene Lasse Olsen og Tor Hogne Aarøy ga den andre seieren på sju dager med 1- 0 over Lillestrøm på hjemmebane.

-  Ballen spratt min vei i duell med to LSK-spillere. Jeg er veldig fornøyd med treffet jeg fikk med utsida i aleneduellen med Claus Reitmaier, sier matchvinner Lasse Olsen etter triumfen.

Olsens oppgave er å slite ut motstandernes forsvarere med løping.

Sju mål

-  Jeg må innrømme at jeg kanskje blir mest sliten selv, men det gir resultater til slutt. Jeg er fornøyd med sju Tippeliga-mål til nå i år, sier Olsen. Til tross for to seirer går det langsomt mot ståplass på tabellen.

-  Resultatene for de andre bunnlagene har ikke akkurat gått vår vei, men vi kan bare gjøre noe med vår egen situasjon selv, sier Olsen.

Febersyk

Lillestrøm ble slått på sin egen styrke. Eks-LSK-er Peter Werni tok luven av Magnus Powell i lufta og vant for første gang over Lillestrøm.

 HELT: Aalesund-spiller Lasse Olsen scoret kampens eneste mål. -  Jeg er veldig godt fornøyd med treffet jeg fikk, sier han. Alle foto: Fridgeir Walderhaug
HELT: Aalesund-spiller Lasse Olsen scoret kampens eneste mål. - Jeg er veldig godt fornøyd med treffet jeg fikk, sier han. Alle foto: Fridgeir Walderhaug Vis mer

-  Vi har en 12. mann i hjemmekampene med vårt fantastiske publikum, sier Werni.

En febersyk Ivar Morten Normark fikk den beste medisinen han kunne tenke seg i går.

-  I de siste kampene har det vært stang-inn for oss. Nå får vi bedre betalt for det vi gjør i begge ender av banen enn de vi har gjort på en stund. Vi reiser i alle fall ikke til Kristiansand i neste kamp for å gi Start poengene gratis, sier Normark, som innrømmer at finspillet er lagt på is til fordel for å krige om poeng nok til å berge plassen i Tippeligaen.

ROSER GUTTA: En febersyk Ivar Morten Normark fikk den beste medisinen han kunne tenke seg i går: Seier.
PÅ TRIBUNEN: Ålesunder Berit Riise støttet sønnen Bjørn Helge, og var ikledd Lillestrøm-skjerf.