- Bundesliga frister ikke

- Det skal mye til for å lokke meg bort fra England. Jeg stortrives i Tottenham, sier Steffen Iversen om ryktene som sier at han er aktuell for de tyske toppklubbene Bayern München og Kaiserslautern.

Steffen Iversen har scoret tolv mål for Tottenham denne sesongen, ni av dem i Premier League. Det er like mange som landslagskollega Tore André Flo, men Steffen er ikke i tvil om hvem som spiller spiss i sommerens EM-sluttspill.

Flo er bankers

- Tore André spiller spiss i EM hvis vi spiller med en midtspiss, sier Steffen Iversen til Dagbladet. Selv tror han mer på en plass på kanten eller på midtbanen for sin egen del.

- Jeg trives ikke så godt som spiss på landslaget. Jeg liker best å komme litt bakfra og utfordre forsvaret.

Steffen har vært forfulgt av skader de siste åra, men nå er kroppen i god, gammel form.

- Jeg må vel tilbake til Rosenborg-dagene for å huske sist jeg var så lenge skadefri. Før ble jeg ofte sliten fordi jeg kom tilbake for tidlig etter skade. Nå merker jeg at jeg blir sliten fordi jeg har trent mye og spilt mange kamper sammenhengende.

Spurs-kontrakt

Til sommeren har Steffen to år igjen av kontrakten med London-klubben som stadig frister trønderen med kontraktsforlengelse.

- De har prøvd seg et par ganger ja, men foreløpig er det en del som gjenstår før jeg skriver ny kontrakt.

Tottenham møter Everton på Goodison Park på i morgen, Steffen tror på en jevnspilt kamp.

- Everton er vanskelig å slå på hjemmebane. Jeg tør ikke å tippe hvordan det går, men jeg tror ikke mer enn ett mål skiller lagene.

  • Lagkamerat Øyvind Leonhardsen er ennå ikke kvitt lyskestrekken som har plaget han i det siste.

- Strekken sitter i fortsatt og jeg har fått en sprøyte for å komme raskere tilbake, men det skjer neppe før om to{ndash}tre uker. Kjedelig med et så langt avbrekk. Nå skal jeg trene meg skikkelig opp igjen sånn at jeg kommer tilbake uten å dra opp strekken på nytt, sier Leo til Dagbladet.