Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bundesliga-klubb rammet av plutselig dødsfall for andre gang

- Minnene kommer opp igjen.

DØDE I TRAFIKKULYKKE:  Niklas Feierabend. Foto: NTB Scanpix
DØDE I TRAFIKKULYKKE: Niklas Feierabend. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Bundesliga-klubben Hannover 96 befinner seg i sjokk og sorg etter dødsfallet til Niklas Feierabend (19). Angriperen - som spilte i klubbens ungdomsavdelingen - omkom i en trafikkulykke søndag.

Dagbladet skrev om ulykken i går. I dag fokuserer tyske aviser på at gamle sår rives opp i klubben. I 2009 tok A-lagets keeper, Robert Enke (32), sitt eget liv.

- Selv om omstendighetene er forskjellige, kommer minnene opp igjen, sier Hannover-kaptein Christian Schulz til avisa Bild.

- Sjokkerte Fem personer befant seg i bilen som kolliderte med et tre søndag morgen. Alle i baksetet døde, deriblant Hannover-spiller Feierabend. Tragedien skjedde mellom Pattensen og Hiddestorf i Hannover-regionen.

- Vi er sjokkerte, sier sportsdirektør Martin Bader i Hannover 96. Feierabend spilte kamp for U19-laget lørdag. På kvelden skulle han feire sin egen 19-årsdag.

Hjemturen endte i tragedie.

Ulykken skjedde på en rett strekning litt før klokka seks om morgenen. Også en 18 år gammel kvinne og en 18 år gammel mann omkom.

Det er mistanke om at sjåføren var beruset og at ingen av passasjerene i baksetet brukte bilbelte, skriver Bild.

- Føler deg tom Hannover-miljøet er forferdet. Nyheten kommer på toppen av en fra før blytung sesong som ender med nedrykk til 2. Bundesliga.

- Etter en sånn beskjed føler du deg helt tom, sier sportsdirektør Bader.

TOK SITT LIV:  Tidligere Hannover-keeper Robert Enke. Foto: NTB Scanpix
TOK SITT LIV: Tidligere Hannover-keeper Robert Enke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kaptein Schulz supplerer:

- Niklas var en fantastisk gutt. Han var superhyggelig og veldig ambisiøs. Så fyller han 19 år og livet blir tatt fra ham. Det er grusomt.

Han fortsetter:

- I forrige uke trente vi sammen. Dette er ikke til å tro.

Tidligere keeper Robert Enke tok livet sitt 9. november 2009. Det kom fram at han hadde slitt med depresjoner.

KJØRTE UT AV VEIEN:  Fem personer satt i ulykkesbilen. Tre av dem døde, deriblant Hannover-spiller Niklas Feierabend. Foto: NTB Scanpix
KJØRTE UT AV VEIEN: Fem personer satt i ulykkesbilen. Tre av dem døde, deriblant Hannover-spiller Niklas Feierabend. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hele Norges coronakart