Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bundesliga-stjerne angrepet etter å ha vært på julebesøk hos sønnen sin

Kevin-Prince Boateng sendt til sjukehus.

ANGREPET: En ukjent gjerningsperson skal ha angrepet Schalkes midtbanespiller Kevin Prince-Boateng. Her fra en Champions League-kamp mot Baser. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ / NTB Scanpix
ANGREPET: En ukjent gjerningsperson skal ha angrepet Schalkes midtbanespiller Kevin Prince-Boateng. Her fra en Champions League-kamp mot Baser. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Den tyske storavisa Bild melder på sine nettsider at Schalke-spiller Kevin-Prince Boateng er sendt til sjukehus etter å ha blitt angripet av en ukjent gjerningsmann.

Ikke alvorlig skadet Overfallet skal ha skjedd utenfor huset til Boatengs eks-kone i Gelsenkirchen, etter at den tyskfødte ghaneseren hadde vært på julebesøk hos sønnen sin.

Sønnen heter Jermaine Prince, og er fem år gammel.

Seinest julaften la Boateng ut et bilde på Twitter-profilen sin av hele familien samlet foran juletreet, mens han for et par timer siden la ut et bilde av to hender som holder hverandre.

På sjukehuset skal det ikke ha blitt konstatert alvorlige skader, men Boateng skal ha fått skikkelig juling i ryggen, ribbeina og i halsregionen.

Anmeldte saken Ifølge Bild har Schalke-spilleren allerede pekt ut en mistenkt, som skal være en venn av eks-kona.

- Kevin-Prince Boateng har levert inn en anmeldelse og gitt meg mandat til å beskytte hans interesser, sier ghaneserens advokat Klaus Bernsmann til Bild.

Nå er det opp til politiet å ta saken videre, og de bekrefter at de kommer til å etterforske forholdet.

München-halvbror Den tyske serien har for tida vinterferie, og neste kamp er ikke før 26. januar. Ghaneseren, som altså er født i Tyskland, har ni landskamper for farens hjemland.

Kevin Prince-Boateng har tidligere spilt i blant annet Tottenham og AC Milan.

Han er halvbroren til Bayern München-spilleren Jérôme Boateng.