Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bunnoppgjør

Dommeren kom for seint, kampen ble spilt på grus og bortelaget hadde ikke draktnummer. Norges to dårligste seniorlag gjorde opp seg imellom på Stovner i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tross 4- 105 i målforskjell på de sju første kampene, gikk Gamlebyen Røvers til møtet med stor selvtillit.

- Som du skjønner, har vi ikke fått utviklet det offensive spillet så mye i kamp. Dessuten har ikke offside-fella fungert perfekt. Men vi vet at laget har noe inne, og denne kampen skal vi vinne, sa kaptein og lagleder Martin Grønneberg Wold selvsikkert - vel vitende om at Østlandskameratene hadde femti mål mindre dårlig målforskjell å vise til.

- Vi visste vi var soleklare favoritter før denne kampen, og det er ekstra godt å takle presset. Dessuten var det deilig å vinne en kamp. Det føltes akkurat som jeg trodde og håpet på forhånd, sa Fredrik O. Arntsen.

Kjempemål

Det var han og lagkameratene som helt klart var best i bunnen i går. Etter bare sju minutter scoret Martin U. Kristiansen på et kanonskudd etter å ha tråklet seg gjennom forsvaret.

- Sinnssykt bra. Glimrende spilt, sa Jan Fredrik Wasa, som fulgte opp med å rose keeperen.

- Han klarte å sparke ut også. Veldig, veldig bra.

Var det første målet bra, går det andre inn i historiebøkene som ett av de store i 8. divisjonshistorien. Øl-kameratenes Spania-proff - Christoffer Becker - satte ballen over keeper. Direkte fra corner! Og med brukket ankel!

- Jeg ødela den i min første kamp for sesongen. Sist høst spilte jeg to kamper for Benidorm i spansk tredjedivisjon. Jeg scoret ni mål (!), men så fikk jeg beskjed om at jeg hadde gjort eks-kjæresten gravid. Da var det slutt på proffeventyret, forklarer 31-åringen.

- Myggen kommer

Omgangen endte 2-0, første gang i historien at Øl-kam leder til pause.

- Kom igjen, gutter. Nå kommer myggen, så vi må holde oss i bevegelse, manet kaptein Grønneberg Wold i den ufattelig korte hvilen på rundt fem minutter.

Hos hjemmelaget var det andre problemer.

- Høyreback? Venstreback? Hvem melder seg?

Omgangen var målløs til de siste 12 minuttene. Først smelt Kjetil Evjen ballen i mål fra 20 meter, så ble det en ny (!) scoring fra corner, denne gang ved Fredrik O. Arntsen. Røverne fra Gamlebyen så ut til å gå målløse av banen før Paal Raastad tuppet til fra om lag 40 meter, og ballen føk utagbart over hjemmelagets keeper.

- Vi tar dem til høsten, men vi må helt klart trene på cornere slik at vi ikke slipper inn mål som i dag. Vi tenker allerede på neste kamp. Da skal vi revansjere 17-0-tapet mot Oslo Pan Afrik i serieåpningen.

<B>OPPVARMING:</B> Alexander Synstad synes det er viktig å holde lungene varme på benken.
<B>STREKK:</B> Svenn Korseth jr hos Østlandskameratene måtte få hjelp av Jan Fredrik Wasa for å bli kvitt strekken.
<B>SKADE:</B> Raymond Karlsson måtte bytte etter at ballen traff et utsatt sted.