Bunnsolide Molde bommet på straffe - vant likevel enkelt

18 kamper uten tap i Tippeligaen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sarpsborg 08 - Molde 0-2.

Serieleder Molde gikk til møtet med Sarpsborg med ferskt press servert av Odd og deres seier borte mot Stabæk i ettermiddag, men ingenting ser ut til å kunne dytte Tor Ole Skullerud og gjengen hans ut av gullkurs denne høsten.

Igjen leverte romsdølingene en lite spektakulær prestasjon - de bommet også på et straffespark - men laget virker bunnsolid, og da de fikk scoringen noen få minutter ut i andre omgang, så de seg aldri tilbake.

Nå har Molde spilt 18 kamper uten å tape i Tippeligaen, med det eneste feilskjæret helt tilbake i andre serierunde. Seks poengs ledelse ned til Odd på sølvplass er ikke et hav, men det er ikke mye som tyder på at guttene fra rosenes by skal la tittelen glippe.

- Det var solid gjennomført, en god bortekamp. Vi slapp til få sjanser og skapte mer enn nok, jeg syns det er veldig fortjent at vi vinner, sier Tor Ole Skullerud.

Straffebom fra Forren Molde var best før pause, selv om de ikke skapte mange store sjanser i Sarpsborg.

Hjemmelaget var først farlige da Alejandro Castro skjøt like over fra voldsomt langt hold etter 17 minutter, men det var serielederen som skulle få muligheten til å ta ledelsen fra straffemerket like før garderobegang, etter en feilaktig blåst ellevemeter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer