- Burde hatt minst uavgjort

Riise kjenner gullet glippe etter United-tapet.

(Dagbladet.no): Liverpool tapte storkampen mot Manchester United søndag, og er i ferd med å glippe kontakten med teten i Premier League.

Og selv om ligaleder Arsenals manager Arséne Wenger gjør sitt beste for å trøste, innrømmer John Arne Riise at tapet for United var vanskelig å svelge.


- Det er hardt å gå av banen etter en så viktig kamp, og føle at vi burde ha klart minst uavgjort, sier han i et intervju med TV 2.

Riise har vunnet det meste med Liverpool, men den gjeve ligatittelen mangler fortsatt. Merseyside-klubben er nå nede på femteplass, med hele ti poeng opp til ligaleder Arsenal.

Det kan bli tøft.


- Ligagull er det eneste jeg mangler, og det er ligaen vi vil vinne. Men vi vet at vi gjorde det vanskelig for oss selv i går, sier Riise.

Og skal Liverpool klare Riises drøm er laget nødt til å begynne å vinne nettopp storkamper som den på søndag.

Etter at Rafael Benitez tok over høsten 2004, har de røde kun sanket totalt 15 av 63 poeng mot Manchester United, Chelsea og Arsenal.

AVGJØRELSEN: Denne styringen fra Carlos Tevez var det som skilte Liverpool og Manchester United på Anfield søndag. Foto: AP/SCANPIX
AVGJØRELSEN: Denne styringen fra Carlos Tevez var det som skilte Liverpool og Manchester United på Anfield søndag. Foto: AP/SCANPIX Vis mer
- Burde hatt minst uavgjort
SULTEN PÅ GULL: John Arne Riise har så lyst, så lyst på Premier League-tittelen. Men etter tapet for Cristiano Ronaldo og United ble veien dit enda lenger.