- Burde pepet ut Liverpool

Leverkusen-kaptein Jens Nowotny latterliggjør Liverpool før kvartfinalekampen i kveld. Dagbladet.no følger Champions League direkte kl. 20.45.

For ei uke siden vant Liverpool 1-0 på Anfield i den første kvartfinalekampen. I dag avgjøres det hele Tyskland.

De helrødes spillestil i Europa har allerede blitt slaktet av Bayern-president Franz Beckenbauer. Også Barcelona-spillerne Patrick Kluivert og Frank De Boer er svært kritiske.

I dag kommer Bayer Leverkusen-kaptein Nowotny med et nytt forsøk på å latterliggjøre engelskmennenes gjerrige spillestil.

- Hvis vi hadde spilt som de på hjemmebane hadde publikum pepet oss ut etter bare ti minutter, sier Nowotny til

The Sun

.

Liverpool slipper inn minst mål i både Premeir League og Champions League. På 33 ligakamper har John Arne Riise og co. sluppet inn bare 26 mål.

I Champions League har Liverpool spilt 15 kamper og bare fått åtte baklengs. I tillegg har ikke Liverpool tapt på 15 bortekamper i e-cupen.

- Vi skal presse Liverpool fra start. De kommer til å forsvare seg med åtte mann igjen, så vi skal kjøre kjappe pasninger ut på vingene. Så skal vi bak forsvaret. Sånn kommer vi forbi Sami Hyypia og Stephane Henchoz, sier Leverkusen-trener Klaus Toppmüller.

At Liverpool skal vinne frykter ikke tyskerne. Michael Owen og Emile Heskey ble godt pakket inn av den brasilianske stopperen Lucio på Anfield.

- Han holdt begge i sjakk, helt på egen hånd, sier manager Reiner Calmund til Daily Mail.

Liverpool-sjef Gerard Houllier er selfølgelig ikke enig.

- Michael trenger noen ganger et par kamper komme tilbake til sitt beste etter skade. Jeg kjenner gutten og jeg et han bare er Michael Owen når han er 100 prosent. Halvparten er ikke nok. Han må være på topp og det er han nå, sier franskmannen.

(Dagbladet.no)

STOPPET LIVERPOOL:</B> Leverkusen-stopper Lucio får æren for at Emile Heskey (t.v) ble holdt stille på Anfield.
BEDRE I KVELD:</B> - Michael er tilbake på topp igjen, sier manager Gerard Houllier.