Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Burde scoret etter dette frekke hælsparket - fra dommeren

Se den utrolige pasningen. Her er ukas «Fotballfeber»!

(Dagbladet): I ukas «Fotballfeber» handler det om Champions League, en godbit fra gresk fotball og ikke minst - søndagens storkamp på Anfield mellom Liverpool og Manchester United.

På plass i studio er Pål Christian Møller, formann i Liverpools norske supporterklubb og Andreas Sandbu, som tidligere jobbet for united.no.

Gjestene diskuterer søndagens kamp opp mot lagenes sesonginngang og historie.

Oppgjøret blir også Liverpools første hjemmekamp etter at Hillsborough-rapporten kom forrige uke. Rapporten slo fast at det var politiets tabber og dårlige dømmekraft som var årsaken til tragedien da 96 mennesker mistet livet.

United og Liverpool har meldt at de sammen skal gjøre en markering i forkant av kampen, og at kapteinene Steven Gerrard og Nemanja Vidic skal slippe 96 røde ballonger til himmelen.

Vi spør våre to gjester om de tror markeringen vil gå sin gang og få den respekten den fortjener, eller om den vil bli ødelagt av hooligans og stygge tilrop.

José Mourinho og Real Madrid har vaklet i serieåpningen i La Liga, men i tirsdagens Champions League-kamp mot City sikret de seg en viktig 3-2-seier da Cristiano Ronaldo scoret like før full tid. Møller og Sandbu svarer på hvorfor de mener det spanske storlaget har slitt i sesongstarten, og hvordan de tror Mourinhos menn vil gjøre det i Champions League.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media