- Burde vel heller meldt meg på barneskirennet

Northug jr. vil ikke endre stil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• I dagens papirutgave av Dagbladet kan du lese hva treneren hans mener er Petter Northug jr.s to største utfordringer foran neste sesong

DRAMMEN (Dagbladet.no): Gjennom Dagbladet.no tirsdag ga fjorårets sprintstjerne, Björn Lind, et råd til årets sprintstjerne, Petter Northug jr.

- Jeg kjenner ikke personen, og har ikke noen problemer med ham. Men han tjener nok på å ha en mer ydmyk stil, sa svensken.

Men trønderen har overhodet ikke til hensikt å endre stil. Herlige seiersrop av typen «barneskirenn!» kan det bli flere av.

- Bare glede og humor

- Jeg tenker ikke så mye på hvordan jeg framstår etter seierne ... Det er jo bare glede og humor som kommer ut når jeg går over målstreken. Det er ikke noe vondt ment, understreker 21-åringen for Dagbladet.no.

Utafor skiløypa, når han ikke er i seiersrus, framstår Northug jr. som ydmyk, rolig, reflektert og humørfylt. Slik han gjorde etter å ha blitt utslått i sprintprologen i Drammen i går.

- Du vurderte aldri å melde deg på barneskirennet i Drammen kvelden før?

- Jeg burde vel heller vært med der, ja - i stedet for å gå klassisksprinten, svarer han med et smil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer