Butikkeiers VIF-stunt får mye oppmerksomhet: - Folk stopper og ler

I denne butikken får du varene til halv pris fram til Vålerenga vinner en seriekamp.

MÅ SNU TRENDEN: I butikken Mitt Kashmir i Oslo får du alle varene til halv pris helt til Kjetil Rekdals mannskap vinner en seriekamp. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix og Tove Steen
MÅ SNU TRENDEN: I butikken Mitt Kashmir i Oslo får du alle varene til halv pris helt til Kjetil Rekdals mannskap vinner en seriekamp. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix og Tove Steen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Vålerenga har hatt en miserabel start på årets Tippeliga-sesong, og står med null poeng på de fire første seriekampene. For Vålerenga-supporter Tore André Granli er det normalt at det går opp og ned med klubben i hans hjerte.

Granli eier butikken Mitt Kashmir, som ligger i Majorstuveien i Oslo. På butikkvinduet hans henger det en plakat med følgende beskjed:

«Fram til VIF-fotball (H) tar poeng er det halv pris på alle varer. Fra Løten på tirsdag tar vi med oss lokale godsaker.. (ingen poeng i cupen). Poengene tar vi fra 'Gutan' på søndag. Vi krysser og ber».

Førstkommende onsdag møter Vålerenga Løten i cupen. Neste mulige trepoenger er dermed kampen mot Tromsø til helga.

- Trist Granli har i flere dager solgt alle varene i butikken sin til halv pris, helt siden han først hang opp en liknende plakat før helgas kamp mot Stabæk - som også endte med tap.

- Det var ikke meningen at det skulle bli et pr-stunt. Det er for trist det som skjer med VIF, sier daglig leder og butikkeier Tore André Granli til Dagbladet.

Han syns stuntet var en morsom ting å gjøre, også fordi butikken ligger på Oslo vest der de mest ivrige Vålerenga-supporterne ikke holder til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer