By på eksklusive Liverpool-effekter

Nå har du sjansen til å skaffe deg eksklusive Liverpool-effekter og samtidig hjelpe kreftsyke ungdommer til England.

I samarbeid med Dagbladet har Liverpool-back Vegard Heggem skaffet til veie en rekke Liverpool-effekter som bør friste selv Manchester United-fans. Alt skal auksjoneres bort.

Hva med John Arne Riises sko med rødluggens signatur? Har du lyst på Michael Owens nye drakt, signert av alle Liverpool-spillerne?

Frister det med Liverpools bortedrakt, spesiallagd for Community Shields-kampen mot Arsenal? Og hvem vil ikke ha en England-trøye med autografene til blant annet landslagsspillerne Owen, Emile Heskey og Steven Gerrard?

Alt kan bli ditt om du legger inn bud på effektene via mobiltelefonen. Send en melding med summen, og følg med budutviklingen i Dagbladet framover.

Husk at absolutt alle inntektene fra auksjonen går til å sende norske kreftsyke ungdommer på en drømmereise til fotballøya.

Ideen fikk Vegard Heggem da han vant Dagbladet.nos internettspill Manager 2002. Premien var en Englandstur for to, som Liverpool-spilleren selvsagt ikke hadde bruk for.

Slik byr du

Send ditt bud via SMS: Owens drakt med autografer: OWEN «DIN SUM»

Riises signerte sko: RIISE «DIN SUM»

Ny bortedrakt: LFC «DIN SUM»

England-drakt med autografer: ENGLAND «DIN SUM»

Eksempel: Send OWEN 500

Alle meldingene sendes til 1937, kr 1. per stykk. Alle bud er bindende for mobilabonnementen.

- Jeg tenkte det ville ha vært fint å kunne få brakt over en gruppe med kreftsyke ungdommer til Liverpool og Anfield, og gi dem en opplevelse for livet, sier Vegard.

27-åringen oppfordrer spesielt alle som er med i Manager 2003 til å legge inn bud.

- Michael, John Arne og alle spillerne som har bidratt med effekter synes dette er et flott tiltak, og vi håper at budene vil strømme på!

Er du selv en kreftsyk ungdom som har lyst på fotballreise til Liverpool? Da kan du sende et brev til Vegards norske samarbeidspartner: Frode Sørensen, Hannestadfjellet 88, 1715 Yven, Sarpsborg.

- Det har gjort sterkt inntrykk på meg å se hvordan fotball kan muntre opp barn og ungdom som er alvorlig syke, sier Vegard.

Det er opp til budgiverne hvor mange ungdommer Vegard får sendt over Nordsjøen. Heggem og Liverpool tar selv ansvaret på banen.

- Vi må ta et skritt videre i riktig retning. Det betyr å bli mer stabile i prestasjonene, og da får vi flere poeng enn sist. Klarer vi det, kan det bli gull.

Les mer her!

GODE KJØP: Drakter og sko med signaturene til Liverpools spillere kan bli dine, og inntektene vil hjelpe kreftsyk ungdom. Vegard Heggem (t.v.) fikk ideen, og har sammen med John Arne Riise skaffet signaturene.