By på pælane! By på pælane!

LONDON (Dagbladet): Drillo er ikke akkurat den som speller himmelhøye baller inn i kjerka, men han tar av seg slagstøvlene i sympati med Frelsesarmeen. Dermed er årets kult-julepresang sikret. For den av dere som vil by på et grønt nedbretta par, størrelse 40.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Men. Egil Roger Olsen hadde statistikken mot seg i går. Drillo var nøyaktig 37 sekunder for seint ute til intervjuavtalen. Vi har det dessverre ikke på video, men vi veit årsaken. Han var ute kvelden før, da den norske julegrana ble tent. På Trafalgar Square.

Drillo om Frelsesarmeen:

Drillo regner seg sjøl om en av de minst kristne han kjenner. Men han gir bort et par pæler til Dagbladet og Frelsesarmeens «Julemusikanter».

- I og for seg har jeg motforestillinger mot alt som lukter av kristen manns blod, men jeg har sympati for den jobben Frelsesarmeen gjør for folk, det er derfor jeg er med på dette.

Mister Olsen om dagens Watford-kamp :

- Watford hjemme er en av de verste kampene fordi det forventes at vi skal vinne, alt annet blir sett på som et nederlag.

Egil Roger om familien :

Familien Olsen, dvs. kona Siggen og midtbanemotor Kine (5), har nå etablert seg i det norske London-strøket Wimbledon. I denne tennisbygda ligger den norske skolen, og her sier folk morn når de mener good morning.

- Vi trives bra her, men vi savner et par ting hjemmefra. Utsikt og muligheten for turer ut i naturen.

- Norsk julefeiring?

- Nei, vi blir her, det er mange kamper. Norsk jul? Ja, det blir vel det på julaften med litt pakker. Men ikke noen stor julefeiring.

Drillo om Wimbledon :

- Klubben er akkurat som jeg forventet, alle forhåpningene er innfridd. Trivelige folk, hyggelige supportere og Sam Hammam er en åpen og rett fram person.

- Og nå er Svein Bakke ansatt for å rydde opp i organisasjonen, er det noe du har anbefalt?

- Nei, jeg kjenner ikke så mye til det der. Det er nok en avgjørelse som er tatt fra Norge, men jeg tror ikke det ligger noe dramatikk bak det.

Kanskje det er et tegn på at Kjell Inge Røkke vil engasjere seg mer i klubben. At Svein kommer over er faktisk noe jeg bare har hørt om, men jeg regner med at jeg vil bli informert mer om jobben hans seinere.

- Må du snakke ofte med eier-Røkke?

- Ikke så ofte, jeg har vel prata med ham et par ganger på telefon. Mer kontakt med Jan Petter Storetvedt. Men det var egentlig Bjørn Rune (Gjelsten) som jeg kjente best.

Mister Olsen om de norske i klubben:

- Vi har kjøpt inn åtte nye spillere denne sesongen, det er ganske mange. Det var noe vi måtte gjøre for å forsterke laget.

- De fire norske?

- Tore Pedersen var et «must» tidlig, dessverre ble han skadd og måtte opereres, men Tore kommer nok tilbake. Trond Andersen er en knallsuksess og Martin Andresen veit jeg på sikt vil bli bra. Kjetil Wæhler må nok slite litt mer, men han har potensial. Så absolutt.

Drillo om årsbeste:

- Vi har ikke spilt noen hel pangkamp så langt, men årsbeste var nok borte mot Middlesbrough. Der vant vi sjansestatistikken 8-3.

Mister Olsen om sveisen til Lars Tjærnås:

- Lars kom på treninga torsdag, nyklippet. Tonen i klubben er veldig spøkefull og Robbie (Earle) var tidlig frampå: Lars, jeg regner med at du skal tilbake i morgen for å gjøre deg ferdig.

Sier Drillo og ler og signerere pælane. Lars derimot spiser pære.

SIGNERER PÆLENE: Drillos støvler kan bli dine. Budfrist innen fredag 10. desember klokka 10.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer