Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

By Rise: - Fornøyd sportslig

Både Nils Arne Eggen og Ola By Rise er lettet etter Champions League-trekningen i dag. - Sportslig er jeg veldig fornøyd, men vi fikk ikke publikumsmagneten, sier RBK-trener Ola By Rise til Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Se Champions League-gruppene!

Eggen-assistent Ola By Rise hadde 90 tapte anrop på mobiltelefonen da han og resten av RBK-gutta forlot kinosalen i Trondheim etter trekningen i dag.

RBK-treneren karakteriserer trekningen som «veldig grei» men advarer supporterne å tro på at Rosenborg glatt skal gå igjennom gruppespillet.

- Det går ikke an å si at det blir lett. Alle som var med i trekningen her er ulver. Ta for eksempel Helsingborg som folk kanskje tror blir enkle å slå: De slo Inter over to kamper. Du har ikke et dårlig lag når det skjer, sier By Rise til Dagbladet.no.

Vil byttet bort Bayern


By Rise bekrefter at noen spillere gikk litt misfornøyd ut etter trekningen. Mange av RBK-gutta ønsket seg Manchester United eller Barcelona.

- Hadde vi kunnet velge ville vi hatt byttet bort Bayern München mot Monaco eller Manchester United. Jeg ønsket meg et fransk lag, de er uforutsigbare og spennende for publikum, sier By Rise.

Rosenborg tipper Bayern München går videre. Trønderne satser å bli nummer to i pulja.

- Kampene mot Paris SG og Helsingborg blir avgjørende. Når det gjelder Bayern er det en ulempe å møte lag vi har spilt mot før. De kjenner oss bedre, sier han.

Ikke østblokk


Holdningen i Rosenborg i dag er å dempe det faktum at RBK slapp å møte de aller beste lagene i Spania, Italia og England.

- Vi gleder oss over at vi ikke fikk et østblokklag og slipper å reise til Tyrkia og Hellas. Det går på ting som reise og opphold også. Det er litt spesielt den gangen her at vi bare skal holde oss i Nord-Europa, sier By Rise.

FORNØYD: Ola By Riise er sportslig sett fornøyd med trekningen.