Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

By Rise avviser trenerjobber

Sier trolig nei til GIF Sundsvall og kvinnelandslaget.

By Rise sier til Adresseavisen at GIF Sundsvall spurte om han kunne tenke seg å bli trener for det allsvenske laget. Det ble kontant nei, akkurat som svaret er blitt på de fleste andre tilbud 44-åringen har fått den siste tiden.

- Det har vært en del klubber som har sondert terrenget og noen som er kommet med direkte tilbud. Det er jo kjent at jeg har sagt nei til Tromsø og Bodø/Glimt. I tillegg har noen 1. divisjonsklubber fått det samme svaret, sier By Rise.

Henvendelsen fra «Giffarna», som RBK-trener Per Joar Hansen forlot i fjor, kom etter at det ble kjent at Rikard Norling heller ønsket å trene AIK enn Sundsvall.

- Det er magefølelsen som sier meg hva jeg skal eller ikke skal gjøre. Akkurat nå er jeg veldig usikker på hva som skjer. Det er ikke sikkert det blir noe med fotball heller, sier By Rise.

- Betyr det at heller ikke kvinnelandslaget er aktuelt?

- Det er under 50 prosent sjanse for at jeg blir deres nye trener. Men vi får se når den andre runden med sonderinger starter, sier han.

(NTB)

ETTERTRAKTET: Ola By Rise er ønsket i flere klubber etter å ha fått sparken i Rosenborg.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media