Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

By Rise dropper fotballen

Blir redaksjonssjef i Her & Nå.

(Dagbladet.no): Ola By Rise har fått mange jobbtilbud etter at han fikk sparken i RBK, og nå har han bestemt seg for hva han skal drive med til neste år.

Og det blir ikke noen ny trenerjobb.

I stedet flytter han seg fra Lerkendal til NRKs redaksjonslokaler på Tyholt. Der skal han være redaksjonssjef i Her & Nå. By Rise begynner i den nye jobben 1. februar.

- Dette gleder jeg meg virkelig til. Jeg har bestemt meg for å lukke fotballdøra helt og gyve løs på journalistikken igjen, på en for meg uvant og utfordrende arena: Radio og NRK P1, sier By Rise til NRK.

By Rise har flere år bak seg i Adresseavisa og Arbeideravisa. I tillegg har han fått mye ros for sitt virke som barnebokanmelder.

-Jeg går til denne jobben med stor respekt for dem jeg skal arbeide sammen med. Samtidig har jeg ganske sikkert noen erfaringer å bidra med til fellesskapets beste, både som journalist og ikke minst leder, sier den tidligere Rosenborg-sjefen til NRK.

VALGTE JOURNALISTIKKEN: Ola By Rise legger bort alle planer om å jobbe som fotballtrener til neste år.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media