Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

By Rise har fått flere tilbud

Hviler ikke neste år likevel?

Ola By Rise er snart ferdig som trener i Rosenborg, men allerede neste år kan han bli å se som trener i en annen klubb, skriver Adresseavisen.

I løpet av den uken som er gått siden han fikk beskjed om at han ikke fikk fortsette i Rosenborg, har treneren fått henvendelser fra andre klubber. By Rise selv bekrefter dette overfor Adresseavisen, men vil ikke si noe mer om det foreløpig, i hvert fall ikke før den viktige kampen mot Lyn er unnagjort.

Man skulle tro at det kjøret han har vært gjennom den siste tiden har gjort ham skeptisk til treneryrket, men det virker ikke slik, snarere tvert imot.

- Trenerjobben har gitt mersmak. Jeg er en mye bedre fotballtrener enn da jeg begynte. Jeg føler meg både sterkere og tryggere, og det virker veldig stimulerende på meg i den jobben jeg gjør. Samtidig er jeg blitt noen illusjoner fattigere, men jeg er nok ikke ferdig med fotballen, sier Ola By Rise.

Selv om han ikke kommer til å fortsette i Rosenborg, er han ikke helt ferdig med klubben, for det er ikke «en helt vanlig kamp» RBK spiller mot Lyn.

- Det er en spesiell kamp, innrømmer Ola By Rise.

- Kampen om seriegullet skal avgjøres, og det gjør at det sitrer litt ekstra. Rammen er litt spesiell, fordi det er skjedd mye i løpet av veldig kort tid, sier By Rise.

Rosenborg møter Lyn på Lerkendal i siste serierunde, som også er By Rises siste kamp som hovedtrener for trondheimsklubben, mens Vålerenga, den andre gullkandidaten, møter Stabæk hjemme på Ullevaal stadion.

(®NTB)

HVA BLIR DET NESTE? Ola By Rise er ettertraktet på trenermarkedet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media