Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

By Rise kontaktet av Hareide

Høyaktuell som Bjørnebye-erstatter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Stig Inge Bjørnebye har stukket til Start. På landslagsbenken kan han erstattes av Åge Hareides gamle assistent i Rosenborg, Ola By Rise.

Den tidligere RBK-treneren bekrefterat landslagssjefen har tatt kontakt, skriver Adresseavisen. Og By Rise er slett ikke avvisende til å gjenoppta samarbeidet fra 2003.

- Vi har vært i kontakt, og jeg er positivt nysgjerrig. Det er en attraktiv, spennende og utfordrende jobb. Men det vil ta noen dager før endelig avklaring, sier By Rise til avisa.

By Rise fikk sparken i RBK etter å ha ledet laget til seriegull i 2004. Siden har han jobbet som redaksjonssjef i NRKs radioprogram «Her og Nå».

- Det er en forutsetning at jeg får fortsette ut 2006 i NRK. Og foreløpig ser det bra ut, men vi må snakke mer sammen. Det er jo ikke så lenge siden dette ble aktuelt, sier By Rise.

Den tidligere keeperen har vært trenerassistent for både Nils Arne Eggen, Trond Sollied og nettopp Hareide på Lerkendal. Han sier til Adressa at en del av ham har savnet fotballen - samtidig som det har vært godt med fotballfri.

• Din kommentar: Er By Rise den perfekte assistenten på landslaget?

SUKSESSDUO: Med Hareide og Ola By Riise som sjefer fikk Rosenborg en knallsesong i 2003. Foto: Scanpix
SUKSESSDUO: Med Hareide og Ola By Riise som sjefer fikk Rosenborg en knallsesong i 2003. Foto: Scanpix Vis mer