Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

By Rise vet ikke om han vil være Drillo-assistent

Har lyst til å bli hovedtrener igjen.

TAKKER FOR SEG? Landslagssjef Egil Drillo Olsen håper Ola By Rise fortsetter som assistenttrener, men selv sier By Rise at han kan ha lyst til å tre ut av Srillos skygge. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX
TAKKER FOR SEG? Landslagssjef Egil Drillo Olsen håper Ola By Rise fortsetter som assistenttrener, men selv sier By Rise at han kan ha lyst til å tre ut av Srillos skygge. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX Vis mer

|||Ola By Rise kan fortsatt ikke si om han fortsetter som Egil «Drillo» Olsens assistent på landslaget. En av grunnene er at han har lyst til å bli hovedtrener i et klubblag igjen.

- Jeg har avtale om å sette meg ned med (toppfotballsjef) Nils Johan Semb når han er ferdig med EM-kvalifiseringen for G19-landslaget sitt. Egil har signalisert at han vil ha med teamet videre, men det er naturlig å gjøre opp status når en kontrakt går ut, sier Rise til NTB.

- Jeg må høre hva forbundet tenker og gjøre en helhetlig vurdering.

Ola By Rise har vært assistenttrener på landslaget de fire siste sesongene, først under Åge Hareide og det siste året under Drillo.

- Jeg føler ikke at jeg er i assistentbåsen for godt. Jeg har lyst til å prøve ideer og tanker i et klubblag igjen, men det er ikke sikkert det blir nå. Det kan godt hende jeg fortsetter på landslaget, sier han.

Drillo er helt klar på at han ønsker å beholde hele støtteapparatet han har hatt med seg i vikarperioden som landslagssjef.

- Det er ingen gode grunner til å skifte ut Ola eller noen andre. Jeg har ikke fått noe svar fra Ola ennå, men jeg håper han blir med videre, sier han.

Lørdag leder de landslaget sammen i årets siste kamp mot Sveits.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media