Byåsen-dom til sivil domstol?

Advokat Øystein Skogrand vurderer å bringe håndballforbundets vedtak om å degradere Byåsen til 2. divisjon inn for en sivil domstol.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Nå har trønderklubben fått med seg advokat Øystein Skogrand på laget, og vil i førsteomgang forsøke å få en sivil domstols vedtak på midlertidig opphevelse av Norges Håndballforbunds (NHF) vedtak, slik at det kan være mulig å gå inn i alle sider av saken, melder Adresseavisens nettside.

I tillegg vil Skogrand kreve å få utlevert regnskapene fra alle klubbene som var under skjerpet overvåking for å se om det forskjellsbehandling.

- Blant annet er det et habilitetsspørsmål å gå etter. Det paradoksale er at ingen av Byåsens kreditorer er kommet med innvendinger, Da er det høyst tvilsomt at Norges Håndballforbund (NHF) kan komme inn og påføre disse tap, sier Øystein Skogrand.

Byåsen er i ferd med å utforme sin anke til håndballforbundets appellutvalg, og har 14 dagers ankefrist fra det tidspunktet de mottok brev fra NHF om tap av lisensen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer