Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Byåsen enkelt til mesterligaen

Carmilla Herrem toppscorer i 18-målsseieren.

TOPPSCORER: Camilla Herrem scoret elleve av Byåsens 41 mål mot rumenske Rulemntul. Byåsen er enkelt klar for mesterligaspill i håndball. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
TOPPSCORER: Camilla Herrem scoret elleve av Byåsens 41 mål mot rumenske Rulemntul. Byåsen er enkelt klar for mesterligaspill i håndball. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX Vis mer

|||Mye sto på spill, og Byåsen-jentene var nervøse, men de slo rumenske Rulmentul-Urban Brasov 41-23 og gikk til mesterligaen med stil.

Camilla Herrem ble toppscorer for trønderne med 11 fulltreffere.

Hun fikk bestemannspremien etter kampen, og det var ingen tvil om at hun storspilte.

- Vi var litt nervøse før kampstart alle som en, men nervene la vi fort av oss, for etter at vi hadde spilt i ti minutter var det ingen tvil. Vi viste med en gang at vi var klart best og ledet 19-12 til pause. Det var veldig bra, slo Byåsen-trener Geir Oustorp fast overfor NTB etter kampen.

I annen omgang ble det mye enveiskjøring, og til slutt kunne Byåsen-jentene gå av banen med 41-23 seier.

Det var lagets tredje strake seier i kvalifiseringsturneringen i Lublin. Det var ingen tvil om at trønderjentene fortjente plassen i mesterligaen, for ingen av de andre lagene viste noe i nærheten av den klassen Byåsen viste denne helgen.

Nå venter Viborg, Leipzig og Podravka Koprivnica i mesterligaen.

- Vi er blant de 16 beste lagene. Det ville ikke spilt noen rolle hvilken pulje vi havnet i, for alle lagene er like gode. Vi skal spille den første mesterligakampen vår på hjemmebane mot de regjerende mesterne fra Viborg med Lunde-søstrene på plass, og det gleder vi oss til, sa Oustorp.

Den kampen går om 14 dager.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media