VELGER LARVIK?: Cecile Leganger har ikke latt høre fra seg overfor Byåsen på lang tid. Keeperen, flere ganger kåret til verdens beste, har også vært i kontakt med Larvik om spill der. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DAGBLADET.
VELGER LARVIK?: Cecile Leganger har ikke latt høre fra seg overfor Byåsen på lang tid. Keeperen, flere ganger kåret til verdens beste, har også vært i kontakt med Larvik om spill der. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DAGBLADET.Vis mer

Byåsen får ikke kontakt med Leganger

Regner med keeperen er tapt for klubben.

|||Byåsen innser at Cecilie Leganger mest sannsynlig er tapt for klubben.

Klubben får ikke kontakt med keeperlegenden.

- Der er det tyst. Jeg prøvde meg igjen med en e-post forrige helgen, men uten hell, sier daglig leder Torbjørn Balstad i Byåsen til Adresseavisen.

Verken Leganger eller rådgiver Oddvar Bjørnestad har gitt lyd fra seg på over en måned, og Balstad innrømmer at håpet om å sikre seg 35-åringen stadig svekkes.

Samtidig vokser frustrasjonen over å ikke få et endelig svar.

- Han (Bjørnestad) er helt håpløs å få tak i. Vi har aldri opplevd at det har gått så lang tid før vi har fått svar før, sier Balstad.

- Via media forstår jeg det slik at hun nærmest er klar for Larvik. En liten trøst er det jo at hun ikke har skrevet under ennå, sier Balstad, som skjønner at Legangers ønske om å spille mesterligahåndball allerede denne sesongen gjør Byåsen mindre aktuell.

Sportssjef Ole Gustav Gjekstad i Larvik har i likhet med Balstad ikke snakket med Leganger på en stund, men tror på en rask avklaring.

- Vi føler at vi er enig i forhold til det kontraktsmessige, der er det ikke mye som gjenstår. Vi er omtrent der hvor vi skal være, og det er kun et endelig ja eller nei som mangler. Det er ingen skjær i sjøen, men det tar litt tid, sier Gjekstad.

(NTB)