Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Byåsen kan rakne med tap mot Larvik

Skjebnekamp avgjør framtida.

Med seier over Larvik onsdag vil Byåsens suksessesong fortsette. Med tap kan det meste som er bygd opp i klubben den siste tiden rakne, og man frykter spillerflukt.

I verste fall vil serien være avgjort onsdag kveld. Byåsen-leder Torbjørn Balstad frykter at tap i morgendagens kamp i Bergslihallen kan bli den avgjørende tungen på vektskåla når trener Geir Oustorp og landslagsduoen Gøril Snorroeggen og Tonje Nøstvold skal bestemme seg for hva de gjør neste sesong.

- Jeg tror resultatet i Larvik kan virke inn på Gøril og Tonjes valg. Dersom vi vinner, styrkes sjansen for at de to fortsetter i Byåsen, sier Balstad til Adresseavisen.

Dermed er det enda mer enn to avgjørende poeng Byåsen-spillerne kjemper for i Larvik. Klubbens egen fremtid står på spill. Gøril Snorroeggen er blitt utropt til lagets viktigste brikke i arbeidet med å frata Larvik hegemoniet i norsk kvinnehåndball.

Også Tonje Nøstvold og Geir Oustorp har spilt en avgjørende rolle for klubbens suksess så langt denne sesongen. Oustorp innrømmer overfor Adresseavisen at seier mot Larvik gjør det enklere både for ham og landslagsduoen å fortsette i klubben.

(NTB)

MÅ SLÅ LARVIK: Camilla Herrem, Gøril Snorroeggen og Marte Snorroeggen var med på å slå Larvik i cupfinalen i desember. Til onsdag bør de gjenta bedriften i serien, dersom ikke klubben skal gå en uviss framtid i møte. Foto: SCANPIX
MÅ SLÅ LARVIK: Camilla Herrem, Gøril Snorroeggen og Marte Snorroeggen var med på å slå Larvik i cupfinalen i desember. Til onsdag bør de gjenta bedriften i serien, dersom ikke klubben skal gå en uviss framtid i møte. Foto: SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media