Byåsen knuste Belasz Minsk

Mot gruppefinale søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Byåsen hadde ingen problemer i sin første kval-kamp til mesterligaen mot hviterussiske Belasz Minsk. Trønderne vant komfortabelt 33-15, og ser fram mot gruppefinale søndag.

Da venter nemlig det rumenske storlaget Oltchim Valcea, som vant supercupen sist helg.

- Det er landslagsspillere fra ende til annen, sa Byåsen-trener Geir Oustorp til NTB, mens han overvar den andre kampen i Byåsens gruppe mellom nettopp rumenerne og Madeira Andebol fra Portugal i kveld.

For at Byåsen skal få delta i mesterligaen må trolig Valcea slås, hvis alt går som forventet og Byåsen og Valcea vinner sine to første kamper.

- Det ligger litt i kortene at den kampen blir avgjørende. Jeg vet ganske mye om dette laget fra før og jeg tror vi har en god mulighet til å slå dem ut. De har gått ut og sagt at de vil vinne hele mesterligaen. Derfor hadde det vært moro å nektet dem å være med i det hele tatt, sa Oustorp.

Fredagens kamp ble et pliktløp der Marit Malm Frafjord nettet seks ganger og sammen med keeperduo Kari Aalvik Grimsbø og Kathrine Hjelmeland utmerket seg mest. Lørdag venter Madeira Andebol.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer