Byåsen knuste Gjerpen med 28 mål

Larvik vant «bare» med sju mot Flint.

SCORET 44: Byåsen og Camilla Herrem stoppet ikke før de hadde scoret 44 ganger mot stakkars Gjerpen. 
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
SCORET 44: Byåsen og Camilla Herrem stoppet ikke før de hadde scoret 44 ganger mot stakkars Gjerpen. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIXVis mer

||| Byåsen herjet med Gjerpen og vant hele 44-16 på sin vei til kvartfinale i håndballcupen onsdag. Larvik nøyde seg med 26-19 over Flint Tønsberg.

Larvik og Byåsen er «faste» finalemotstandere i romjulen. De har møtt hverandre i finalen seks ganger på rad. Torsdag avgjøres det om de unngår å møtes så tidlig som kvartfinalen i år. Det er ingen seeding i trekningen.

Marie Henriksen førte an med ni mål da Byåsen kjørte over Gjerpen i Nidarøhallen. Larvik var i forhold beskjeden i bortekampen mot Flint, men Linn-Kristin Riegelhuth ble nimålsscorer hun også.

Mest målhungrig i onsdagens kamper var Kamilla Sundmoen, som scoret 12 ganger da Storhamar slo Sola 37-26 på bortebane.

Vipers Kristiansand avgjorde en spennende duell med Levanger og tok seg videre med 28-27. Ingunn Birkeland var toppscorer med sju mål.

Nordstrand slo Halden 30-16, mens Gjøvik slo Jotun i en ren 1.-divisjonsduell og slo følge med Njård (slo ut Stabæk forrige uke) som kvartfinalist fra nest øverste nivå.

(NTB)