STORSEIER: Camilla Herrem og resten av Byåsens håndballjenter overrasket med å slå Hypo Niederösterreich med 37-23 i returkampen i cupvinnercupen.  Her er Herrem fra en landskamp med Norge. Foto: REUTERS/Marko Djurica/NTB Scanpix
STORSEIER: Camilla Herrem og resten av Byåsens håndballjenter overrasket med å slå Hypo Niederösterreich med 37-23 i returkampen i cupvinnercupen. Her er Herrem fra en landskamp med Norge. Foto: REUTERS/Marko Djurica/NTB ScanpixVis mer

Byåsen med sensasjonsseier i cupvinnercupen

Slo Hypo Niederösterreich med 14 mål.

Byåsens håndballjenter overrasket med å slå Hypo Niederösterreich med 37-23 i returkampen i cupvinnercupen i håndball søndag.

Etter å ha tapt lørdagens kamp med 29-30, valset Byåsen rundt med verdensstjernene i østerrikske Hypo Niederösterreich i Stjørdalshallen søndag. Det endte til slutt med hele 37-23.

Det første kvarteret av kampen var jevn, men så skaffet Byåsen seg en liten luke. Ved pause sto det 17-13.

Etter hvilen var det bare fest og ren overkjøring fra Byåsens side. Hypos danske trener, Morten Soubak, som også er landslagsstrener for verdensmester Brasil, måtte bare resignere.

Fra 17-13 gikk Byåsen til 23-15 etter seks minutter av omgangen, og kampen var tidlig avgjort. Maren Gundersen, Silje K. Waade og Raja Toumi scoret alle 7 mål hver.

(NTB)