Byåsen-Mia skadd

Sesongen er over for Byåsens svenske håndballstjerne Mia Hermanson Høgdahl. Bakspilleren ødela det ene kneet i seriekampen mot Sola søndag.

- Mia var til undersøkelse mandag. Vår fysioterapeut Arnhild Skjølberg kunne konstatere at leddbåndet i det ene kneet var røket. Det betyr en pause på tre-fire måneder, og Mia har dermed spilt ferdig denne sesongen, sier pressetalsmann Arne Hoel i Byåsen til NTB.

Tapet av Mia er et slag i trynet for et Byåsen-lag som kjemper om seriegull, cupmesterskap og sluttspill i Mesterligaen. Svensken som tidlig på 90-tallet ble kåret til «verdens beste kvinnelige håndballspiller» er sammen med Trine Haltvik den som drar lasset på Trondheims-laget.

- Vi skal ha et møte om den sportslige situasjonen tirsdag, men det er neppe sannsynlig at vi forsøker å skaffe noen erstattere nå. Spillere som er gode nok til å forsterke oss er nok under kontrakt i andre klubber, sier Arne Hoel.

I tillegg til Mia må Byåsen klare seg uten Suzana Zulijani, en annen viktig bakspiller, resten av sesongen. Han er operert etter å ha ødelagt korsbånd, leddbånd og menisk i et kne.