Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Byåsen på vei mot millionoverskudd

Mesterligaspill gir gode inntekter.

SUKSESS: Camilla Herrem bidrar sterkt til Byåsens suksess. Deltakelsen i mesterligaen redder klubbens økonomi. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
SUKSESS: Camilla Herrem bidrar sterkt til Byåsens suksess. Deltakelsen i mesterligaen redder klubbens økonomi. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer

|||Mesterligaspill gir gode inntekter for Byåsen. Håndballklubben er på vei mot millionoverskudd.

Byåsen ble reddet fra konkurs i fjor, men har fått ryddet opp i økonomien. Ifølge Adresseavisen viser prognosene et overskudd på 900.000 kroner, men nå som klubben er klar for mesterligaen, blir det trolig millionoverskudd.

Premiepenger, billettsalg og TV-rettigheter gir ekstra penger i kassen. Klubben budsjetterte med et overskudd på 500.000 kroner.

- Jeg føler det er litt stang inn om dagen. Likviditeten er fortsatt stram, men vi merker at vi er på bedringens vei, sier daglig leder Torbjørn Balstad til Adresseavisen.

- Mesterligaen er den eneste cupen det er økonomiske muligheter i . Vi bør nok sitte igjen med en pen slump, forteller Balstad.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling