Byåsen raknet og tapte

Gikk tom for krefter i Champions League.

(Dagbladet.no:) Byåsen - Lada Togliatti 25-31. De norske serietoerne hang lenge med i Champions League-kampen i Trondheim Spektrum i ettermiddag, men ble slitne mot slutten.

Da rykket de russiske jentene fra, og de vant til slutt med seks mål.

- Det er for dårlig å tape med seks mål, når det er så jevnt lenge, sier Vigdis Hårsaker til TV 2.

Ledet i 2. omgang

Hun måtte gå av parketten noen minutter før slutt, med en vridning i kneet. Det gjorde vondt der og da, men hun tror ikke det er alvorlig.

Arne Högdahl ledet Byåsen, siden trener Oliver Jensen ble sykmeldt før helga. Han innrømmer at de kanskje burde rullert litt mer på laget, for å unngå kollapsen mot slutten.

- Vi tok en råsjanse og spilte med få spillere lenge, men jentene holdt ikke helt ut. De ville, men gjorde for mange feil og dårlige valg da de ble slitne, sier Högdahl til TV 2.

- Overkjørt

TOPPSCORER: Gøril Snorroeggen ble Byåsens toppscorer med sju mål, men samlet sett scoret ikke de norske jentene nok. Foto: SCANPIX
TOPPSCORER: Gøril Snorroeggen ble Byåsens toppscorer med sju mål, men samlet sett scoret ikke de norske jentene nok. Foto: SCANPIX Vis mer

Byåsen ledet med ett mål litt ut i den andre omgangen, før gjestene tok over kontrollen i Trondheim.

- Vi rakner og blir overkjørt. Det er surt, sier Hårsaker.

Dermed klarte ikke Byåsen å kopiere den gode Champions League-starten Larvik fikk i går, da serielederne banket tyske Leipzig på bortebane.