Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Byåsen smadret Larvik

- Men farlig å bli for kjepphøy, advarer Kjersti Beck.

(Dagbladet.no): Larvik - Byåsen 21 - 27

Larvik har en tavle i Bergslihallen. Der sto tallet 86 helt fram til i kveld - antall kamper vestfoldingene har spilt i Bergslihallen uten å tape.

Nå må tavlen fjernes fra veggen.

Landslagskeeper Kjersti Beck har spilt i Byåsen i fem år. Hun hadde aldri slått Larvik - før i kveld.

Da Dagbladet.no gratulerer med seieren, reagerer Beck slik:

- Takk skal du f*** meg ha! Jeg begynte vel å tro at jeg aldri kom til å slå dem, sier keeperen, som reiser til spanske Astroc Sagunto etter sesongslutt.

Beck spilte en praktkamp i Byåsens mål, og hadde en redningsprosent på rundt 60 i første omgang. Hun mener trønderne for en gangs skyld la igjen respekten for Norges suverene håndballag det siste tiåret i garderoben.

- Vi var ganske rolige før kampen, og ikke nervøse. Vi bestemte oss for å drite i hvem som var motstander, for tidligere har vi gjerne tapt litt på forhånd, særlig når kampen har vært i Bergslihallen.

FIKK BANK: Elisabeth Hilmo og Larvik fikk skikkelig juling av Byåsen i den første sluttspillfinalen. Trønderne sjokkerte og vant 27-21 i Bergslihallen Foto: SCANPIX
FIKK BANK: Elisabeth Hilmo og Larvik fikk skikkelig juling av Byåsen i den første sluttspillfinalen. Trønderne sjokkerte og vant 27-21 i Bergslihallen Foto: SCANPIX Vis mer

- I dag fikk vi det endelig til å svinge i angrep, og satte stort sett ballen i mål, sier Beck.

Larvik spilte på ingen måter noen god kamp i Bergslihallen, men det meste av æren for det skal et hardtkjempende Byåsen ha. Anført av en opplagt Gøril Snorroeggen dro bortelaget i fra etter pause.

Larvik spilte uinspirert hjemme i egen hall, noe som gjorde at Byåsen skaffet seg et glimrende utgangspunkt med en 6-målsseier foran returkampen i Trondheim lørdag.

Men Beck tar ingenting for gitt.

- Vi går for seier i Nidarøhallen også. Men det er farlig å bli for kjepphøy. Larvik er sikkert gira på å vise at de er best.

- Men det er lenge siden de har slått oss med mange mål i Trondheim. De skal få det tøft, lover Beck.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling