Byåsen vil raide Larvik for tre spillere

Med Idar Vollviks hjelp.

(Dagbladet.no): Byåsen har lenge hatt et brennende ønske om å innhente Larviks og bli Norges beste håndballag på kvinnesiden. Det vil de gjøre ved å tappe Vestfold-klubben for spillere.

Nå har Byåsen sendt brev på landslagskaptein Elisabeth Hilmo, Inger Sofie Heieraas og keeper Ingrid Ødegård.

- Jeg synes jo det er for gæli\' at landslagskaptein og trønder Elisabeth Hilmo skal sitte på benken i Larvik, når hun kan spille i Byåsen og kanskje være med på å utvikle vår neste strekstjerne Marit Frafjord, sier daglig leder Per Jørgensen til Adresseavisa.

Tidligere denne uka ble det kjent at Larvik har opplevd en stygg svikt på inntektssiden denne sesongen, og underskuddet var på nærmere en halv million kroner.

I tillegg skal spillerne være misfornøyde med hvordan klubben drives - med daglig leder Bjørn Erik Hansen i spissen.

Byåsen bryr seg lite om at alle de tre Larvik-spillerne er under kontrakt også neste sesong.

- Vi har et punkt i avtalen med Idar Vollvik som sier at dersom han og vi finner det interessant, kan det utløse midler til spillerkjøp, sier Jørgensen til Adresseavisa.

ØNSKET AV BYÅSEN: Landslagskaptein og Larvik-spiller Elisabeth Hilmo er ønsket av Byåsen, sammen med lagvenninnene Inger Sofie Heieraas og Ingrid Ødegård. Foto: SCANPIX
ØNSKET AV BYÅSEN: Landslagskaptein og Larvik-spiller Elisabeth Hilmo er ønsket av Byåsen, sammen med lagvenninnene Inger Sofie Heieraas og Ingrid Ødegård. Foto: SCANPIX Vis mer
<B>FÅR VOLLVIK-PENGER:</B> Med midler fra Chess-gründer Idar Vollvik tror Byåsen de skal kunne kjøpe fri de tre Larvik-spillerne fra kontrakten.