Byåsens gullhåp nær knust

Lå tynt an mot Gjerpen.

(Dagbladet.no): På grunn av økonomisk vanstyring startet Byåsen med fire minuspoeng denne sesongen. Det betyr i praksis at laget ikke har råd til en eneste feilskjær for å bli seriemestere, ettersom Larvik er så suverene.

Men allerede i kveld kunne gulldrømmen vært knust.

Gjerpen hadde nemlig Byåsen i kne, og ledet til langt ut i 2. omgang. Men trønderne forsto til slutt alvoret, og berget til slutt en 34-31-seier.

Men trener Geir Oustorp er ikke fornøyd med det spillerne presterer om dagen.

- Andre omgang vinner vi 14-20, som er bra. Men første taper vi 17-14, og det er etter kritikkverdig innsats fra oss. Riktignok er dette den nest verste bortekampen vi har i løpet av sesongen, så vi skal være fornøyd med å vinne. Men ikke med prestasjonen, sier han til klubbens hjemmeside.

Marte Snorroeggen var blant dem som sto fram da Byåsen snudde kampen. Hun mener laget ikke har den nødvendige flyten.

- Vi spiller dårlig for tida. Vi sliter i forsvar med for store rom mellom spillerne. Vi mangler litt flyten, og da ble det ikke mange kontringer som følge av god defensiv innsats, sier hun.

Serieleder Larvik vant lekende lett 35-17 borte mot Våg. Det var jentenes 300. seier i eliteserien.

SLEIT: Gøril Snorroeggen var sentral da Byåsen hentet inn Gjerpen i 2. omgang, og sørget for at gullhåpet fortsatt lever. Foto: SCANPIX
SLEIT: Gøril Snorroeggen var sentral da Byåsen hentet inn Gjerpen i 2. omgang, og sørget for at gullhåpet fortsatt lever. Foto: SCANPIX Vis mer