Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Byen er Oslo og laget er Brann

Hvis forhåndsfesten gir en pekepinn på hvem som vinner cupfinalen, er det bare å sette pengene på Brann. Følg cupfinalen på Dagbladet.no.

Tusenvis av bergensere hadde i går samlet seg i Oslo sentrum og hovedgata Karl Johan for å lade opp til dagens storkamp.

-  Vi gleder oss veldig, sier Jan Erik Alvheim og Andreas Legreid.

Og at Brann kommer til å vinne, det har gutta allerede drømt.

-  Det blir 4- 1 til Brann. Raymond Kvisvik scorer to, det ene på straffespark. Paul Scharner scorer ett, og så setter Robbie Winters inn det fjerde på overtid.

-  Hva med Lyns mål?

-  Da de scoret sov jeg så godt at jeg ikke fikk det med meg, sier Legreid og ler.

Buekorps

Brann-supporterene invaderte hovedstaden tidlig på dagen i går. Drøyt 500 tilskuere fulgte i buekorpset i Oslo sentrum.

Supporterklubben Bataljonen regner med at mellom 10 000 og 15 000 bergensere og Brann-tilhengere har tatt turen til Oslo for å støtte laget.

-  Brann har ikke vunnet noe siden 1982, så dette er en veldig viktig kamp for oss. Det er viktig for hele Bergen. By og klubb har tette bånd, sier talsmann Bjarte Wilhelm Hjartøy til Dagbladet.

Overtroisk

-  Og hvis vi vinner, kommer 10 000 til å gråte av glede på Ullevaal.

Leder i Lyns supporterklubb Bastionen, Magnus Wattne, påpeker en viktig fordel de har i dag.

-  Bastionen har solgt 2000 billetter internt, så vi vil få samlet de syngende supporterne. Hos Brann blir det mer en smørje med fans, sponsorer og familier. Jeg har satt pengene mine på 1- 0 til Lyn.

BRANN VINNER: Mads Tadesse (t.v.), Andreas Legreid, Jan Erik Alvheim og Ole Slaatta og resten av bergenserne som har tatt turen til Oslo i helga, vant supporterkampen i går. Gutta er ikke i tvil om at Brann banker Lyn.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media