Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bygger tårn mot Carew

Inter-manager Hector Cuper legger på 20 centimeter og 22 kilo i forsvarsrekka foran møtet med John Carew i kveld.

De siste spekulasjonene fra Milano går ut på at den tidligere sjefen til Valencia-spiss Carew velger å sette sin største og sterkeste mann på ham i gjensynet på Meazza i kveld.

Det betyr at ekstremt duellsterke Materazzi får jobben på bekostning av den mer elegante og eksplosive Cordoba. Cuper vurderer også å bruke Cordoba lenger fram på banen.

En må ut

På gårsdagens pressekonferanse fikk han spørsmål om han ville bruke Materazzi.

- Ja, det kan skje. Men da må jeg sette ut en annen, svarte Cuper.

Sannsynligvis Cordoba. Selv om colombianeren utmerket godt også kan brukes i andre posisjoner. Men neppe som mannen som skal slå Carew i hodeduellene.

Carew var naturligvis ett av de heiteste intervjuobjektene i Milano i går kveld. Og nordmannen tok seg tid til et par fraser. Som denne:

- Vi håper å gjøre det bra i serien hjemme, men Champions League er den aller viktigste turneringen.

Og ikke minst denne:

- Vi går for å vinne kampen, men uavgjort er også bra.

Utålmodig

Valencia klarer neppe å overraske gamlesjefen i kveld. Det betyr at Carew blir jobbende mer eller mindre aleine på topp, mens resten posisjonerer seg disiplinert bakover, holder ballen i laget og venter på at hjemmelaget blir utålmodig. Det er også Inter-sjefens største utfordring.

- Valencia er veldig godt organisert, og de gir aldri opp. Det er vanskelig å finne rom mot dem, sier Cuper.

Og - selvsagt:

- Mens vi skal prøve å vinne.

DE BLIR STØRRE I KVELD: Valencias lille superspiss Pablo Aimar (foran) sjekker høyden på John Carew på trening i går. Frykten for den store nordmannen gjør at kveldens motstander Inter setter inn mottrekk på San Siro.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media