Byggmester Siem

Kjetil Siem slutter som direktør i Vålerenga, men har takket ja til å fortsette som sjef for stadionprosjektet til klubben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  Jeg er spurt av ASA-styreformann Stig Grimsgaard Andersen om å holde tak i stadionprosjektet, og det har jeg sagt ja til - forutsatt at styret også sier ja. Dette er et viktig prosjekt både for Vålerenga, Oslo og for norsk fotball, sier Siem til Dagbladet.

Dagbladet skrev allerede mandag i forrige uke at Siem vurderte å slutte. I dag reiser han på ferie til Afrika, og i går ga han endelig beskjed om at direktørepoken i Vålerenga er over for hans del.

-  Jeg har et par jobbtilbud som jeg skal tygge på i ferien, sier han.

Siem blir uansett i Vålerenga til en ny direktør er på plass.

-  Trolig til ut i februar en gang, sier han.

Løfsnes sa ja

Direktør Erik Løfsnes i Entra Eiendom har i lang tid jobbet tett sammen med Siem for å få på plass et nytt stadionanlegg på Sørenga i Oslo. I gårsdagens Dagbladet antydet han at det trolig gikk mot en mellomløsning der Siem ble med videre i Vålerenga på prosjekt. Han fikk rett.

-  Kjetil har satt som betingelse for styret at jeg aksepterer dette, og det gjør jeg. Han er veldig dyktig og nyttig i dette arbeidet, sier Løfsnes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer