- Byr 110 mill. for Leeds-stopper

Her er de hotteste overgangsryktene fra England.

Ifølge en rekke engelske aviser er Newcastle i ferd med å kjøpe Leeds' landslagsstopper Jonathan Woodgate.

Siden salget av Robbie Fowler gikk i vasken, må Leeds-manager Terry Venables selge en annen spiller for å skaffe penger til å nedbetale den enorme klubbgjelda.

Newcastle skal allerede ha fått nei med et bud på 100 mill. kroner like over nyttår, men ifølge ei avis vil manager Bobby Robson prøve seg med en ekstra million pund nå.

Hvis Woodgate selges får Venables trolig en liten bit av pengene for å kjøpe den argentinske Independiente-backen Gabriel Milito.

Det hevdes også at Arsenal-stopper Matthew Upson er påtenkt rollen som erstatter for Woodgate på Elland Road.

Ferdinand klar for West Ham

Tottenhams veteranspiss Les Ferdinand (36) er enig med West Ham om en kontrakt ut sesongen. Den tidligere England-spissen er fjerdevalg i Spurs, og forlater klubben gratis. Trolig debuterer han mot Charlton neste helg etter at han besto legetesten i dag. - Vi har vært ute etter Les lenge, men vi måtte vente til overgangsvinduet åpnet, sier Hammers-manager Glenn Roeder.

Van Hooijdonk til City?

Manchester C-manager Kevin Keegan fikk likevel ikke napp hos Fowler. Nå kan 33-åringen Pierre van Hooijdonk bli klubbens nye spiss. Feyenoord-angriperen har har bare et halvt år igjen av kontrakten i Nederland, og blir en billig mann. Ifølge Daily Mirror har City allerede innledet forhandlinger med veteranen som tidligere har spilt for Nottingham og Benfica.

Siste! Bordeaux-stopper David Sommeil undertegner for City dersom han består den medisinske testen. 29-åringen undertegner en treårskontrakt, melder den franske klubben.

Ricketts får reise fra Bolton

Michael Ricketts har levert inn en transfersøknad til Bolton - som svarte ja. Det betyr at 24-åringen blir solgt, dersom noen legger nok penger på bordet. Spissen som debuterte for England i fjor, vil gjerne til Spurs. - Interessen fra Tottenham og andre Premier League-klubber har vært flatterende, sier den tidligere Walsall-spilleren.

Baardsen forlengtet med Everton

Espen Baardsen har forlenget sin kontrakt med Everton ut februar. -Dette var veldig positivt for meg. Det gir meg en måned å lete etter en ny klubb, sier keeperen til VG.

  • Kilder: The Sun, Daily Mirror, Sky Sports, BBC, NTB og Ananova.

    (Dagbladet.no)

FLYTTER I LONDON:</B> Les Ferdinand har trolig spilt sin siste kamp for Tottenham.